Čar lesa 2020

Kot sponzor smo sodelovali na razstavi ČAR LESA 2020.

Objavljamo poročilo organizatorjev:

 

Letos smo razstave Čar lesa, zaradi ukrepov proti korona virusa, ob Cankarjevem domu organizirali le na štirih lokacijah po Sloveniji - skupno petih. Kot vedno do sedaj, so bile raztave med obiskovalci povsod dobro sprejete in odmevne, kar nam je v veliko vzpodbudo in zavezo, da vztrajamo še naprej pri organiziranju razstav.

Letos so bili vsi izdelki na razstavah, prav tako so tudi v Katalogu označeni s QR kodo, kjer so razvidni kontaktni podatki razstavljavca.

Na spletni strani Čar lesa 2020 (https://carlesa.si/) so objavljene fotografije rastav, informacije o razstavljavcih, sponzorjih in podpornikih. Prav tako je na  spletni strani na ogled Katalog Čar lesa 2020 https://carlesadotsi.files.wordpress.com/2020/12/katalog-razstavljenih-eksponatov-car-lesa-2020.pdf. Konec decembra 2020 pa bo tudi natisnjena Katalog Čar lesa 2020.

Organizacijski odbor prireditev Čar lesa že pripravlaj 13. Čare lesa in ob razstavi v CD je predvidenih že nekaj lokacij po Sloveniji. Razpis za prijavo na Čar lesa 2021 bo na spletni strani Čar lesa objavljen v začetku leta 2021. Prosimo vas, da ste z nami tudi na Čarih lesa 2021. Veseli bomo vaših mnenj in predlogov.

Tako smo za letos opravili poslanstvo ozaveščanja in promocije predelave lesa ter rabe lesnih izdelkov. V imenu Organizacijskega odbora Čar lesa se vam iskreno zahvaljujemo za vaše sponzorstvo in podporo.

Radostne praznične dni in želimo vam uspešno, predvsem pa zdravo leto 2021!

 

Vodja projekta Čar lesa                                                                                                                                                                                     Predsednik DZLS

prof. dr. Franc Pohleven                                                                       strok. svet. Borut Kričej

 

Oblikovanje in izdelava spletne strani: Kabi d.o.o.