Camam Srl, Manzano, Italy

CAMAM has been projecting, developing and manufacturing woodworking machinery to process the wood since 1969. Research, innovation and technical competence, have enabled CAMAM to design and manufacture machines with the appropriate features for the market. Inside a modern industrial organization works a team of young and dynamic people with great competence, who follows in detail all steps of the development and production of the machines. CAMAM suggests technical solutions to get remarkable performances at a right competitive price.

Stroji za posebne obdelave

Predstavljamo nekatere stroje iz bogatega programa strojev za posebne obdelave. Možne so številne variante glede na želje kupcev.

TDG 1400 je stroj za obojestansko prirezovanje na dolžino pod raznimi koti. Uporablja se za prirezovanje nog, naslonov ipd. Stroj ima dva nagibna agregata s krožnima žagama od katerih je ena nastavljiva po dolžini in drsi po stranskih vodilih. Agregata se pnevmatsko fiksirata v želeno pozicijo.

Stroj za vstavljanje kovinskih puš AV/BS v elemente iz masivnega lesa, MDF plošče, vezan les ipd. Obdelovanec se avtomatsko vpne v stroj, istočasno pa se že prej ročno pripravljene kovinske puše potisnejo v element in privijejo. Več različnih izvedb.

US/1C je stroj za porezovanje oz. "niveliranje" nog stolov na isti nivo.

 

 

 

 

 

Stroj za dvostranski prirez TDG 1400

Stroj za dvostranski prirez TDG 1400

Prirezovanje pod raznimi koti

Prirezovanje pod raznimi koti

Stroj za vstavljanje matic AC/BS

Stroj za vstavljanje matic AC/BS

Primeri obdelav

Primeri obdelav

Stroj za odrezovanje nog US/1C

Stroj za odrezovanje nog US/1C

Web design & development: Kabi d.o.o.