Weima Maschinenbau GmbH, Ilsfeld, Nemčija

Geslo Weime iz Ilsfelda »Zdrobimo skoraj vse!« pove veliko – Weima proizvaja stroje za drobljenje in briketiranje praktično vseh vrst materialov. Posebno je pomembna njena vloga pri razvoju tehnologije za recikliranje odpadkov in reduciranje njihovega volumna, s čemer Weima pripomore k varovanju našega okolja. V programu so stroji za drobljenje umetnih mas, lesa, papirja in kartonaže, kovin, biomase, odpadkov in nosilcev podatkov ter stroji za briketiranje ostankov iz lesa, papirja in celuloze, kovin, biomase in umetnih mas. Briketiranje poteka brez lepil ali drugih veznih sredstev.

TH Vario Plus | Stroj za briketiranje v modularni izvedbi

Briketirke serije TH Vario zaradi modularne konstrukcije omogočajo veliko prilagodljivost potrebam stranke. Glede na razpoložljiv prostor se lahko stiskalna tehnika in hidravlična enota namesti v zgradbi, zalogovnik za žagovino pa na prostem. Za večizmensko delo se instalira hlajenje olja.

Za večjo kapaciteto so na voljo variante duo, trio ali quatro, pri katerih je na en zalogovnik in hidravlično enoto vezanih več stiskalnih pogonom (2, 3 ali 4).

 

TH 800 S Vario Plus

TH 800 S Vario Plus

Oblikovanje in izdelava spletne strani: Kabi d.o.o.