Weima Maschinenbau GmbH, Ilsfeld, Nemčija

Geslo Weime iz Ilsfelda »Zdrobimo skoraj vse!« pove veliko – Weima proizvaja stroje za drobljenje in briketiranje praktično vseh vrst materialov. Posebno je pomembna njena vloga pri razvoju tehnologije za recikliranje odpadkov in reduciranje njihovega volumna, s čemer Weima pripomore k varovanju našega okolja. V programu so stroji za drobljenje umetnih mas, lesa, papirja in kartonaže, kovin, biomase, odpadkov in nosilcev podatkov ter stroji za briketiranje ostankov iz lesa, papirja in celuloze, kovin, biomase in umetnih mas. Briketiranje poteka brez lepil ali drugih veznih sredstev.

STROJI ZA RECIKLIRANJE ODPADKOV

Weimini stroji za drobljenje in reciklažo odpadkov omogočajo optimalen rezultat pri predelavi dragocenih sekundarnih surovin kot so industrijski odpadki, kosovni odpad, gospodinjski odpadki, proizvodni odpadki, papir, ostanki lesa in preprog in drugo.

Pridobivanje goriva iz odpadkov (RDF - refuse derived fuel)  je še posebej aktualen aspekt predelave odpadkov. Zaradi izjemno robustnih strojev in vrhunskega koncepta pogona so Weimini stroji posebej primerni za tovrstne naloge.

 

WKS

WKS

Predelava odpadkov

Predelava odpadkov

FineLine

FineLine

PreCut

PreCut

PowerLine

PowerLine

Oblikovanje in izdelava spletne strani: Kabi d.o.o.