Coral S.p.A, Volpiano, Italija

Program firme CORAL iz Italije zajema vse vrste naprav za prečiščevanje zraka kot so filtri, ventilatorji, silosi, cevovodi itd., poleg tega pa ima v programu tudi vodne in suhe lakirne kabine, tlačne komore, sušilnice ipd. S svojimi proizvodi pokriva področje lesne industrije ter tudi kovinske, elektronske, tekstilne in prehrambene industrije.

Modularni filtri za odsesovanje

Filter AIRCOM je opremljen z napravo za čiščenje s komprimiranim zrakom, primeren je za filtriranje in ločevanje srednje finega in finega prah z visoko učinkovitostjo in kontinuiteto filtriranja. Spodaj so nosilne noge, zalogovnik in vhodni priključki za umazan zrak. Filter je zgrajen za obratovanje s podtlakom v naslednjem postopku: umazan zrak vstopa skozi priključke v zalogovnik (lijak) in delci večje granulacije se usedajo zaradi nenadnega znižanja hitrosti zraka ter padejo v za to predvideno zbiralno posodo. Lažji delci se vzpenjajo in se s pomočjo cilindričnih cevi iz poliestra filtrirajo, medtem ko čisti zrak teče skozi cevi in izstopi ven. Na voljo je izvedba z umirjevalno komoro (CC), ki vsebuje predločevalec prahu velike koncentracije.

MEC je modularni filter za lesni prah in žagovino z veliko površino filtriranja, ki pa zavzame malo prostora. Primeren je npr. za odsesovanje finega prahu pri brušenju in manjših količin žagovine. Izdelan je iz predhodno pripravljenih pocinkanih panelov, ki se sestavijo - od enega do pet modulov. Zaradi take konstrukcije je filter primeren za transportiranje in prestavljanje.

Aircom

Aircom

Filter MEC

Filter MEC

Aircom CC

Aircom CC

Aircom

Aircom

Filter FM

Filter FM

Oblikovanje in izdelava spletne strani: Kabi d.o.o.